Laat je inspireren

IbizaBarcelonaGriekenland EABudapestCorfuKopenhagenLondenAerial view of Apollo Statue, Place Massena, Nice, Mediterranean Sea

Macedonië

Macedonië. Waar ligt het eigenlijk? De Republiek Macedonië maakt onderdeel uit van de Balkan en grenst aan Albanië, Servië, Kosovo, Bulgarije en Griekenland. Macedonië ligt niet aan de zee, maar er zijn wel een aantal meren, zoals het prachtige meer van Ohrid, waar ik een aantal plaatsen, accommodaties en bezienswaardigheden voor u bezocht heb. Het adembenemende landschap, unieke kloosters en authentieke dorpjes, uw reis naar Macedonië zit volop verrassende ontdekkingen. Met name de kleurrijke fresco’s en oude iconen in de kloosters zijn indrukwekkend. Mooie hotels die recentelijk gerenoveerd zijn, een heerlijke en betaalbare keuken met veel Griekse invloeden en gezellige badplaatsen en dat allemaal met een heerlijk klimaat! Ook de jeugd kan zich er erg goed vermaken, overdag lekker loungen in de beachclub en ‘s avonds is het uitgaansleven erg bruisend. Dus of je nu van wandelen, culturele uitstapjes of een dagje zonnebaden aan het meer houdt, Macedonië heeft het allemaal! Laat mij u net zo enthousiast maken als ik zelf ben geworden, bel 0499820210

Budapest

Budapest, wat een leuke stad! De stad wordt in tweeën gedeeld door de Donau, aan de ene kant Boeda en aan de andere kant Pest. Het Boeda gedeelte is hogergelegen en bevat diverse bezienswaardigheden zoals het vissers bastion, de burght en de Matthiaskerk, maar alleen al voor het geweldige uitzicht over de gehele stad is het de moeite waard om de oversteek te maken! Dit kan bijvoorbeeld via de super moderne Elisabeth brug of de Kettingbrug, de oudste brug uit 1849. Het Pest gedeelte is eigenlijk echt de ‘stad’, met vele straten vol met winkels, restaurantjes en terrassen. Heerlijk om tussen de stadswandeling door lekker neer te strijken op een terras voor een verse koffie en een heerlijk stuk taart zelf uitgekozen in de vitrine! Lekker rond slenteren door de grote markthal en aan het eind van de middag tot rust komen in het badhuis. Kortom, ik ben razend enthousiast over deze stedentrip en heb ook nog eens super mooie, maar ook hippe hotels gezien, maak een afspraak met mij ik adviseer u graag!

Kaapverdië

Kaapverdië, een groene parel in de Atlantische oceaan!

Wat een grote verrassing, eilandhoppen in Kaapverdië. Bij Kaapverdië denken we al gauw aan heerlijk relaxen aan de meterslange stranden, maar de eilandengroep heeft ook voor de actieve vakantieganger wat te bieden. Het groene Sao Vicente met de bruisende havenstad Mindelo en het achterland biedt een adembenemende maanlandschap. Vanuit daar kun je met de boot naar het eiland Santo Antao, dit eiland is heel groen met hoge bergtoppen en een prachtige vallei. Het ruige en groene landschap biedt veel mogelijkheden voor wandelaars. Wat een spectaculaire uitzichten!

En daarna heerlijk ontspannen op het eiland Sal, superdeluxe in een all inclusive resort, of wat kleinschaliger en iedere avond een hapje in het gezellige Santa Maria.

 

Recent pins ehvairport